URL: http://www.remgulvservice.dk/index.php?jeg_tilbyder

Jeg tilbyder

Salg til private: Du kan købe lak, gulvsæbe, olieplejemiddel og diverse professionelle gulvrengøringsartikler af god kvalitet.

Priser: Ring for et gratis og uforpligtende tilbud på gulvarbejde.

Skridsikring af glatte gulve: Jeg tilbyder skridsikring af glatte gulve. Med en miljøvenlig, usynlig væske kan jeg skridsikre dit glatte gulv i køkken/kantine, badeværelse/baderum, omkring swimmingpool, udvendige trapper og ramper m.v. Overfladen bliver desuden lettere at rengøre, og AntiSkrid® tåler alle rengøringsmidler og salt på de udendørs arealer.

Private kan få skattefradrag til istandsættelse af helårsbolig, hvor man har folkeregisteradresse. Det er udgiften til arbejdsløn (inkl. moms) der kan fratrækkes, hvorfor Rem Gulvservice opdeler fakturabeløb i materialer og arbejdsløn.Der kan fratrækkes op til 15.000 kr. pr år pr. person. Ægtepar kan altså fratrække 30.000 kr. pr. år.

Afslibning og behandling af trægulve: Kan typisk deles op i 3 grupper: Lak, olie og lud / voks.
Mange plankegulve (brædder) kan med fordel få en lud og voksbehandling. Det giver flotte lyse gulve, der tåler vaskevand, og hvor trykmærker og ridser forsvinder efter gulvvask.
Du kan også vælge at få plankegulv lakeret eller oliebehandlet. Det kræver dog mere af dig som bruger, da der er større risiko for slid- og trykmærker.
Alle parketgulve kan behandles med lak eller olie. Kun massive parketgulve holder til at få lud / voks behandling. Ved andre typer af parketgulv vil vaskevandet trænge ned i træet og opløse limen, der holder gulvet sammen.
Oliebehandlingen giver et rustikt udseende og en overflade, der er let at vedligeholde og reparere, hvis uheldet er ude.
Gulvafslibningen afsluttes altid med meget fint sandpapir, hvilket gør gulvet glat og dermed lettere at holde, og så giver det gulvet en længere levetid.